Selecteer een pagina
Fijn als je deelt

Ingrid Elzinga Tattoo

Vorig voorjaar zat ik er heel anders bij… mijn net gezette tattoo netjes verborgen onder mijn lange mouwen. Je kunt natuurlijk niet zomaar met een zichtbare tattoo op je werk verschijnen. Daar was ik van overtuigd, mijn omgeving zou er een mening over hebben en die wilde ik niet horen.

Terugkijkend begrijp ik het pas… het was slechts een gedachte, mijn eigen beperking. Ik ben het niet eens aangegaan. En nee, op dat moment was ik niet in staat om dat om te draaien. Ik voldeed aan de gedachtes die in mijn eigen hoofd zaten.

En ik snap volledig hoe zich dat opgebouwd heeft door de jaren heen. Mensen hebben een mening over je, en je past je aan (of niet)… En hoe meer je je aanpast, hoe minder ik er overblijft. Er liep een beperkte versie van IK rond, een aangepaste versie. De GTI Turbo was gedeactiveerd, de kleur was verbleekt. Mijn APK was verlopen.

Ik ben zo blij dat ik nu het lef heb om voor mezelf te gaan staan. Dat ik deze post gewoon durf te delen. Om aan jouw te vragen… Hoeveel IK draag jij uit?

P.S.

En mijn tattoo? dat is mijn reminder waar ik voor sta; creëren, verbinden en beschermen.


Fijn als je deelt
error: Content is beschermd!!