Fijn als je deelt

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Mijn afgelopen jaar staat bol van de nieuwe stappen nemen, springen in het diepe, onderdompelen en weer boven water komen.

Soms hoestend, proestend en worstelend om weer op het droge te komen. Maar net als vroeger bij zwemles staat er altijd iemand klaar om mij verder te helpen (de badmeester met zijn ijzeren haak) of iemand met een lekkere grote warme handdoek om mij op te warmen. De kunst is om dat te leren zien, daarop te leren vertrouwen en te leren om hulp te vragen.

Ik durf te springen in het bad van ondernemersschap met aan de rand van het bad diverse coaches, lieve vrienden, en mijn man die mij alle ruimte en vertrouwen biedt. Maar er staat vooral een hele grote spiegel! Om me te laten zien dat ik diegene ben die uiteindelijk springt; en als ik in de spiegel kijk ben ik trots! Ik bouw een bedrijf vanuit mijn passie voor coaching en creativiteit. Een warm bad om mensen te laten ontspannen, ontdekken en creeëren. Een warm bad met een duikplank…

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

 

P.S. op een dag ga ik salto van de hoogste duikplank, tot die tijd geniet ik van elke sprong.


Fijn als je deelt
error: Content is beschermd!!