Fijn als je deelt

Jezelf gewaarworden

Mannen kijken naar zichzelf in de spiegel. 

Vrouwen zoeken naar zichzelf

-Elissa Melamend-

‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand’… waar ben ik gebleven? Het lijkt nog zo kort geleden dat als ik in de spiegel keek, ik iemand zag die ik herkende. Die kleine deeltjes van mezelf die ik stuk voor stuk weggaf, leken op dat moment zo onbeduidend. Wat is er van me geworden?

Zovelen van ons die te veel doen hebben de ervaring dat ze pal voor hun eigen ogen verdwijnen. We hadden dat niet zo gepland. Het leek door de jaren heen zo te gebeuren. Toch zijn we, als er nog steeds iemand is die in de spiegel kijkt, niet helemaal verdwenen.

Ik moet eens heel goed kijken. De spiegel zou een vriendin kunnen worden, ik zou er weer door naar mezelf kunnen worden geleid.

Uit: Altijd bezig!, dagelijkse meditaties voor drukbezette vrouwenAnne Wilson Schaef


SoulCollage® als spiegel

SoulCollage® is een prachtige methode om jezelf (weer) in beeld te krijgen. De kracht van beelden, intuitie en imaginatie. Graag wil ik zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de kracht van creativiteit. Daarom ben ik een online programma aan het maken zodat het voor iedereen toegankelijk is.

“uit je hoofd met hart & ziel”.

In 2 weken leer ik je contact te maken met je intuitie door de inzet van creativiteit. De planning is dat de training begin juli online gaat, wil je alvast aanmelden? Stuur een mailtje, dan zet ik je vast op de lijst.

info@jij-in-beeld.nu


Fijn als je deelt
error: Content is beschermd!!