Selecteer een pagina

Hallo ik ben

ingrid

creatieveling, levensgenieter en inspiratiecoach

Ik help je graag in beeld te krijgen wat jij belangrijk vindt in je leven

zodat jij voor een leven kunt gaan wat echt bij je past.

het belangrijkste in het leven 

is dat je blij

en gelukkig bent 

en dat je voldoening haalt

uit wat je doet

Ik geloof dat iedereen is geboren om een gelukkig leven te hebben. Populair gezegd, een happy life; een leven waarin je ruimte hebt om jezelf te laten zien. Een leven waarin je ruimte hebt voor zingeving, een leven van betekenis. 

Waarom ik daar zo voor ga? Omdat ik ervaren heb dat je zelf een grote bijdrage hebt in je ‘gelukkig zijn’. Ik leef mijn happy life, ik geniet van de dingen die ik mag doen en ik creëer mijn eigen geluk. Ik heb ook aan de andere kant gestaan. Dat ik dacht; is dit het nou?

Is dit nu wat ik de rest van mijn leven te doen heb? Moet het leven zoveel energie kosten?

Het leven overkwam me,

tot ik besloot om het anders te gaan doen

Z

passie

Ik leef vanuit mijn hart en mijn bedrijf is gebouwd op een fundament van liefde en een passie voor creativiteit en zelfontwikkeling.

Dat deel ik graag door het aanbieden van gratis content, persoonlijke coaching, workshops en een betaald online programma.

Om je te helpen een leven op te bouwen waar je echt van houdt. Een leven dat past bij jou.

Een leven waarin jij de hoofdrol speelt.

.. THE KEY to HAPPINESS ..

Z

het leven mag leuk zijn!

Je mag gelukkig zijn. Je mag doen wat je het allerliefste doet. Dat is voor mij kennis delen, zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe prachtig het is om via creatieve werkvormen inzicht in jezelf te krijgen. Inzicht in wat er nu echt toe doet.

Daarvoor heb ik mijn baan als loopbaancoach in loondienst opgezegd. Want mijn drang naar creativiteit, positiviteit en aandacht is niet te vangen tussen 9 en 17 uur. Het is ‘a way of life’. Mijn bedrijf Jij-in-Beeld biedt mij de mogelijkheid om alles samen te laten komen. Een mooie wereld waarin schatten worden onthuld.

p.s. ik heb ook nog allerlei diploma’s en certificaten

  • Kunstzinnige toepassing in coachen en loopbaanbegeleiding [Dijkstra & Smit]
  • SoulCollage® facilitator
  • HBO voorlichting
  • Gecertificeerd DISCOVER coach (Discover Potentieel analyses)
  • Teamcoaching m.b.v. gedrags- / drijfveren- / talentenanalyse (Discover) 
  • Diverse trainingen op het gebied van mindfulness, intuïtie en bewustzijn, TM meditatie, Quatum Touch 1, Reiki, healing, 10-daagse Vipassana Meditatie
  • Diverse trainingen op het gebied van loopbaancoaching, Personal Branding, LinkedIn, Netwerken, Social Media, ondernemen. 

gun jezelf jezelf

Word goed in jezelf zijn.

Met je unieke persoonlijkheid, je prachtige kwaliteiten,

je mooie lach en grootste dromen.

Ik geloof  in een creatieve aanpak om volledig tot bloei te komen,

het opent je hart.

Liefs

Ingrid Elzinga

Jij-in-Beeld.nu
Honingzoet 10

7623 KZ  BORNE

© 2018 Jij-in-Beeld.nu

error: Content is beschermd!!