Selecteer een pagina
Fijn als je deelt

Maak het (ver)schil en vier je succes!

  • Durf te schillen
  • Hang de slingers uit als je het (sinaas)appeltje geschild hebt!
  • Durf te vieren, kleurrijk triomf
  • Be Different

Dat was een boodschap die ik kreeg uit een SoulCollage®-kaart. Soms is het zo lastig om je eigen ikje te leven! Het verschil te durven maken. De stappen te nemen die passen bij je eigen pad. De appeltjes te schillen die je hebt te schillen…

En nog belangrijker… te vieren dat je de appeltjes geschild hebt! Dat is een grote les voor mij. Dus vandaag ga ik vieren! Dat ik het verschil durf te maken. Dat ik elke dag stappen onderneem om mezelf nog beter te leren kennen.

En dat gun ik jou ook. Maak het verschil & vergeet het vooral niet de vieren.

meer info over SoulCollage®


Fijn als je deelt
error: Content is beschermd!!