Selecteer een pagina

individuele sessie

wil je meer inzicht in jezelf?

en aan de slag met persoonlijke vragen of thema’s?

Z

welke keuze moet ik maken?

Z

welke richting moet ik op?

Z

ik heb last bepaalde emoties, wat zit daar achter?

Z

waarom reageer ik altijd op een bepaalde manier?

Tijdens een individuele sessie stem ik mijn volledig af op jou en gaan we aan de slag met wat er speelt bij jou op dit moment. Eén sessie duurt 3 uur en vindt plaats op een locatie die voor beiden goed bereikbaar is. 

 

verlang je naar meer verbinding met je intuïtie?

5 Willekeurig gekozen plaatjes, zorgvuldig op een kaart geplakt kregen een lading en betekenis. Door Ingrid haar vragen werd ik in mijn kaart gezogen en kon ik spreken alsof ik de kaart was. Ze kreeg een naam en nog mooier, een lading.

Aansluitend kreeg ik, heel respectvol van Ingrid te horen wat mijn kaart te bieden heeft en mij dus verteld. Dit kwam zo binnen bij mij en maakte veel emotie bij mij los.

Een schilletje van het pantser laat los. Het begin is er.

Arnoud

Neem contact met mij op via

onderstaande knop 

of bel me (06)52090932

bel of app mij

06 52 09 09 32

mailen?

info@jij-in-beeld.nu

Jij-in-Beeld.nu
Honingzoet 10

7623 KZ  BORNE

© 2018 Jij-in-Beeld.nu

error: Content is beschermd!!