gratis

een subsidieregeling voor werkende 45+er

Hoe zit jij erbij?

De AOW-leeftijd stijgt en dat is vooral voor de huidige 45-plussers een grote verandering. Dit kan een grote uitdaging zijn doordat bijvoorbeeld het werk fysiek of mentaal zwaar is of juist niet uitdagend genoeg. 

De overheid wil je graag stimuleren om tijdig na te denken over je verdere loopbaan. Over de mogelijkheden en obstakels om werkend de pensioenleeftijd te bereiken. Hiervoor is een subsidie vrijgemaakt voor alle werkenden (werknemer, ambtenaar of zelfstandige zonder personeel) die 45-plusser zijn en minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. De subsidie ‘ontwikkeladviestraject voor 45+ers’ is beschikbaar tot de pot leeg is… wacht niet te lang.

Deelname kan nuttig zijn als je vastzit in je werk of als je wilt nadenken over een volgende stap, binnen of buiten je organisatie of sector. Maar je kunt dit traject ook aangrijpen om eens goed te kijken naar je balans privé-werk. Hoe kun je ervoor zorgen dat je gezond en fit je pensioen haalt?

 

neem de regie in eigen handen

 

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat het klikt tussen ons, dat mijn manier van werken bij je past. Klikt het? dan plannen wij 3 gesprekken waarin je gaat inzoomen op je eigen situatie en toekomstperspectieven.
 Vragen als wie ben ik en wat kan ik, hoe kan ik werkzaam blijven in de toekomst, wat kan ik daar zelf aan bijdragen?

Gratis en vrijblijvend

Deelname aan het Ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het Ontwikkeladvies wordt besproken blijft een zaak tussen jou en mij als loopbaanadviseur. Je werkgever wordt niet geïnformeerd over je deelname en de resultaten. Jouw persoonlijke groei, ambitie, mogelijkheden, toekomstplannen èn privacy staan boven alles. En voor jou geen ingewikkeld gedoe, de subsidie-aanvraag neem ik volledig voor mijn rekening. Meer weten? Mail naar info@jij-in-beeld.nu of boek een kennismakingsgesprek.

Omdat het traject een preventief karakter heeft kom je helaas niet in aanmerking voor dit gesubsidieerde traject als je ziek of werkloos bent of als je in een ontslag / reintegratieregeling zit. 

Waarom met mij werken?

Naast alle scholing en werkervaring die ik heb opgedaan [leren is voor mij een continue proces] heb ik het zelf ook doorleeft. Ik heb zelf de keuze gemaakt om voor een gelukkig leven te gaan. Om te gaan doen waar ik goed in ben op een manier die bij mij past. Ik ervaar elke dag de vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid om te blijven groeien. Door mij steeds weer af te stemmen op wat ik echt wil.

Mijn belangrijkste les is dat je zelf aan de slag moet, en dat er zoveel meer mogelijk is dan je zelf voor mogelijk houdt. Dat gun ik jou ook. 

Ga het doen, stap uit je comfortzone. Neem actie, en ga schitteren. Zet je excuses aan de kant, pak je eigen verantwoordelijkheid en gun jezelf jezelf. Je hebt je lang genoeg aangepast. 

Liefs Ingrid 

 

Wat anderen zeggen over mij
Wat een cadeautje! Dat zou iedereen moeten doen, ik weet nu weer waar ik  voor sta en wat ik allemaal te bieden heb. Dat was ik even kwijt. Ik ga in gesprek met mijn leidinggevende om de mogelijkheden intern te bespreken. 
Dank je wel!
Angelique

Wat heeft het mij gebracht?

Door even stil te staan ben ik (opnieuw) in beweging gekomen. Jij hebt mij naar binnen, naar mezelf laten kijken. Jij hebt mij verteld dat ik er mag zijn, wat mijn kwaliteiten en talenten zijn. Jij hebt mij geënthousiasmeerd deze in te zetten op een passende functie die voor mij van meerwaarde zal zijn maar ook voor de organisatie. Jij hebt mij in beweging gezet deze nog verder te ontwikkelen en mij er nog meer in te bekwamen om zo als (team) coach van grote meerwaarde te zijn.

 Je nam echt de tijd en gaf mij 100% aandacht.

man, 49 jaar

 

 

 

Yes, ik heb zin in de toekomst

Als werkende moeder heb ik mij tot nu toe altijd aangepast aan de schooltijden en zorgtaken. Nu de kinderen zelfstandig zijn wil ik graag mijn loopbaan verder uitbouwen. Dankzij dit traject weet ik welke stappen ik kan nemen.

Maartje

 

coach-locatie

Borne / Hengelo / of in overleg

bel of app mij

06 52 09 09 32

mailen?

info@jij-in-beeld.nu

Jij-in-Beeld.nu

Honingzoet 10

7623 KZ  BORNE

© 2018 Jij-in-Beeld.nu

error: Content is beschermd!!