Fijn als je deelt

Ingrid Elzinga Tattoo

Eén van mijn lievelingsfoto’s! Een Selfie van een paar jaar terug.

En die wil ik graag met je delen. Waarom zou je dat doen?

Plak het lekker in je fotoboek en houd het mooi voor jezelf…

Waarom ik het deel? Omdat de tattoo-artiest een mooie les aan mij meegeven heeft. Eén die ik nog steeds letterlijk kan herinneren.

“ik zal nooit spijt krijgen van de tattoo’s die ik heb laten zetten (en ik kan je zeggen, ze zat helemaal vol : ) Het staat voor de betekenis die ik er op het moment van plaatsen aan geef.  En die zal altijd blijven. Het is een deel van mijn leven en dat draag ik met me mee.”

“En van die opmerkingen; maar wat als je er later spijt van krijgt?Misschien ben ik volgende week wel dood….”

Duidelijke taal… Leef! was haar boodschap. Geniet van de mooie momenten van het NU. En die energie zit mee-getatoeëerd in mijn ‘plaatje’. Ik koester de keuzes die ik maak. Ik heb bewust gekozen om de tattoo zó te zetten, dat ik korte mouwen kan dragen zonder dat iedereen de tattoo ziet. Ik bepaal, ik heb de regie. Ik geef mezelf bloot in al mijn kwetsbaarheid als ik er klaar voor ben.

Draag jij je keuzes met trots? Je baan, je relatie, je outfit, je …

Het overkomt je niet. Jij maakt de keuze om het aan te gaan. En voelt die keuze niet meer goed? Doe er iets aan! Time flies <3

Er is er maar één die het op jouw manier kan doen… wat dan ook.


Fijn als je deelt
error: Content is beschermd!!