Selecteer een pagina
Fijn als je deelt

Ik wil leven vanuit mijn hart.

Van buiten was ik altijd sterk, vriendelijk, meestal vol zelfvertrouwen & onafhankelijk. Dat was er met de paplepel in gegoten.
En wat ik ook vanbinnen meemaakte, mijn ego zorgde ervoor dat ik dat vooral niet liet ziet. Je moet je vooral niet kwetsbaar opstellen en aangeven dat je er even helemaal doorheen zit. 
Ik bouwde een dik schild om mij heen. Mij kreeg je niet klein. En dat hield ik heel lang vol… ik bleef ik sterk… voor iedereen en ook voor mijzelf. Allerlei levensthema’s kwamen voorbij, ik kon het aan. Als vanzelfsprekend. Tot ik op een dag echt niet meer verder kon…
 
LIJMEN OF ONTMANTELEN
2 Keuzes… je raapt jezelf bijeen, lijmt de boel weer aan elkaar met een extra beschermingslaag, of je pelt jezelf af om steeds dichter bij je mooie ik te komen. Ik heb nu voor de tweede optie gekozen. Laagje voor laagje heb ik mijzelf ontmaskert, op een holistische manier. Veel creatieve oefeningen, mindfulness, spiritualiteit. 
En daar sta ik dan… kwetsbaar te zijn. Kan ik dat maken met een eigen bedrijf? Moet ik dan niet de BIG GIRL zijn? De Perfectionista? 
 
Ik vond het waanzinnig eng om op mijn ‘OVER MIJ-pagina’ op de website mijn kwetsbaarheid te laten zien. En toch heb ik er voor gekozen om het wel te doen. Omdat ik weet dat ik er heel veel mensen mee kan helpen. Ik wil graag laten zien dat je een keuze hebt. 
  

Shine bright like a diamond!

kaartje sturen?

Honingzoet 10

7623 KZ BORNE

bel of app mij

06 52 09 09 32

mailen?

info@jij-in-beeld.nu


Fijn als je deelt
error: Content is beschermd!!