24 vragen

om te ontdekken wie je bent

 

Maak tijd voor jezelf

Download gratis 24 vragen, deze vragen kunnen je helpen om jezelf in beeld te krijgen. 

Een mooi startpunt; op zoek naar je eigen schat!

Perfect te gebruiken als starter voor een gesprek. Met jezelf of met iemand anders. Of gebruik ze bijvoorbeeld in je dagboek (journaling). Knip de kaartjes uit en werk ze stuk voor stuk uit. Op zoek naar je eigen schat.

Na het invullen van je e-mail ontvangt de vragen in je mailbox zodat je er op je eigen tijd mee aan de slag kunt. Na het aanmelden ontvang je meerdere mails ter inspiratie, bij elke mail is de mogelijkheid om je af te melden.

 

24 vragen om te ontdekken wie je bent

de wereld heeft jouw unieke ik nodig

Over Ingrid Elzinga

Naast alle scholing en werkervaring die ik heb opgedaan op het gebied van loopbaan-/ lifecoaching [leren is voor mij een continue proces] heb ik het zelf ook doorleeft. Ik heb zelf de keuze gemaakt om voor een gelukkig leven te gaan. Om te gaan doen waar ik goed in ben op een manier die bij mij past. Ik ervaar elke dag de vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid om te blijven groeien. Door mij steeds weer af te stemmen op wat ik echt wil.

Mijn belangrijkste les is dat je zelf aan de slag moet, en dat er zoveel meer mogelijk is dan je zelf voor mogelijk houdt. Dat gun ik jou ook. 

Ga het doen, stap uit je comfortzone. Neem actie, en ga schitteren. Zet je excuses aan de kant, pak je eigen verantwoordelijkheid en gun jezelf jezelf. Je hebt je lang genoeg aangepast. 

Liefs Ingrid 

 

Jij-in-Beeld.nu
Honingzoet 10

7623 KZ  BORNE

© 2018 Jij-in-Beeld.nu

error: Content is beschermd!!